×
Zoeken in Sunheroes

Veilig Betalen

Alle betalingen via Sunheroes vinden beveiligd plaats via de internetbetaaldienst MultiSafePay, MultiSafePay is een van de grootste Internet betaaldiensten en biedt een scala aan betaalmiddelen waaronder:

IDEAL

Wanneer je Ideal kiest ga je naar jouw eigen bank/betaalomgeving. Na de betaling verricht te hebben, ontvangen wij een bevestiging waarna jouw order geplaatst is. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank.

VISA / MASTERCARD

Online betalen met de bescherming van uw creditcard. Ook hier vindt de betaling plaats bij jouw creditcardmaatschappij die ons vervolgens een signaal afgeeft dat je bestelling betaald is.

PAYPAL

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier.

OVERBOEKING

Wanneer je deze optie selecteert, ontvang je van MultiSafepay via E-mail een betaalinstructie waarmee je het aankoopbedrag zelfstandig kunt overmaken. Hierna ontvangen wij een signaal dat het bedrag is voldaan.

TIPS OM VEILIG ONLINE TE KOPEN

Wees zelf altijd alert om al uw betalingen veilig te laten verlopen. Een aantal tips:

  • Geef nooit gevoelige persoonlijke informatie prijs. Zorg er voor dat CreditCard-gegevens, pasnummers, e-mailadressen en wachtwoorden altijd bij uzelf blijven. Sunheroes.nl zal NOOIT, op geen enkele manier om bankgegevens, wachtwoorden of welke financiele gegevens dan ook vragen; noch via E-mail of telefonisch.
  • Zorg ervoor dat je op het moment van de betaling dit altijd via een HTTPS verbinding doet. Via deze verbinding kun je er zeker van zijn dat de gegevensoverdracht beveiligd is. Een HTTPS omgeving kun je herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser. Omdat Multisafepay de betalingen en de bijbehorende gegevens verwerkt, hebben wij, ten behoeve van de wet algemene verordening gegevensbescherming (AVG), een getekend addendum ter inzage op ons kantoor.

Mocht je meer willen weten over onze betaalmogelijkheden of heb je vragen, schroom niet contact met ons op te nemen.

Team Sunheroes.nl