×
Zoeken in Sunheroes

Over Sunheroes

Wij zijn het merk Sunheroes een aantal jaren geleden begonnen met als uitgangspunt: Super trendy zonnebrillen ontwerpen die je (nog) bij geen enkel ander merk kunt kopen!
Hetzij volkomen nieuw, hetzij met een knipoog naar de trend of in kleuren die je nergens anders ziet!
Allemaal uit onze Hollandse ontwerpkeuken: Dutch Design dus!
En normaal geprijsd! Je wilt toch elk seizoen een nieuwe of misschien nog wel een paar andere zonnebrillen?

Collecties

Premium: de hotste ontwerpen voorzien van gepolariseerde glazen in de origineelste verpakking! Altijd in Limited Edition, dus OP=OP!
Basic: de toppers van dit jaar maar wel origineel!

Omdat we al onze winst tot nu toe in nieuwe modellen blijven steken, blijft er weinig geld over voor reclame. Je moet ons dus echt wel een beetje zoeken, maar we hopen dat áls je ons gevonden hebt, je fan wordt en het verder vertelt. Dan kunnen wij nóg leukere en originelere zonnebrillen maken!

Zo simpel kan het zijn.

Productie:

Onze originele mallen en brillen worden geproduceerd in China. We hebben een kantoor in Wenzhou dat al onze productieopdrachten onderbrengt bij, door onze collega’s aldaar, zorgvuldig geselecteerde fabrikanten.
Op deze manier kunnen we het hele productieproces van start (grondstoffen) tot finish (verscheping naar NL) inrichten en controleren.

Wat houdt dat in?

Arbeidsomstandigheden:

Voortdurende controle op een veilige werkomgeving, op naleving van de geldende Chinese arbeidsvoorwaarden en salarisschalen (geen grap: die zijn inmiddels bijna even streng als bij ons!).

Milieu:

Gecontroleerde inkoop van “groene” en waar mogelijk, gerecyclede grondstoffen. Uitfasering van gerecycled plastic eindverpakking (wat je na aankoop weggooit) naar “biodegradable” eindverpakking. Wij zijn de eerste zonnebrillenproducent die dit doet!

De controle op naleving van milieuwetgeving in China is strenger dan bij ons: elke fabriek moet bijv. zijn afvalwater vòòr lozing op het riool, zuiveren. Chemisch- en rest afval moet aantoonbaar veilig worden afgevoerd en (her)verwerkt.

Eindresultaat:

De productie van brillen bestaat voor 80% uit handwerk: van voortdurende handmatige controle van wat machinaal wordt geproduceerd tot aan de assemblage van de bril en de uiteindelijke verpakking ervan. Van elke productierun nemen we monsters die we testen in ons eigen lab. Als extra controle sturen we steekproefsgewijs modellen naar een onafhankelijk laboratorium. Zij testen de brillen tegen de huidige Europese kwaliteitsstandaard.

Bovenstaand heeft natuurlijk zijn prijs. Alleen als wij een eerlijke prijs willen betalen aan de fabrikant, kunnen we een product verwachten dat aan onze eisen voldoet.
En als we niet alles zélf zouden controleren, is het zomaar mogelijk dat we goedkoper uit zouden zijn voor “dezelfde” bril.
“als je het ziet dan begrijp je het” en andersom natuurlijk.

Wij vragen daarom ook een eerlijke prijs aan jou.

Verder moet je weten dat wij een transparant merk proberen te zijn. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties; Ben je retailer en wil je ons kantoor, magazijn of onze collega’s in China of zelf een fabriek in China een keer bezoeken? Laat het ons weten!

Liever e-mailen dan bellen, maar het kan allebei.

I am the Walrus

Team Sunheroes
[email protected]
020-6140991

Sunheroes
Icon House
Laan van Kronenburg 14 - 6e etage
Mailbox 87
1183AS Amstelveen