Veilig betalen

Alle betalingen via Sunheroes vinden beveiligd plaats via de internetbetaaldienst MultiSafePay, MultiSafePay is een van de grootste Internet betaaldiensten en biedt een scala aan betaalmiddelen waaronder:

Ideal

 ideal_logo 

Wanneer u Ideal kiest gaat u naar uw eigen bank/betaalomgeving. Na de betaling verricht te hebben, ontvangen wij een bevestiging waarna uw order geplaatst is. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Visa / Mastercard

  

Online betalen met de bescherming van uw creditcard. Ook hier vindt de betaling plaats bij uw creditcardmaatschappij die ons vervolgens een signaal afgeeft dat uw bestelling betaalld is.  

Paypal

   paypal_logo 

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. 

Tips om veilig online te kopen

Wees zelf altijd alert om al uw betalingen veilig te laten verlopen. Een aantal tips:
-Geef nooit gevoelige persoonlijke informatie prijs. Zorg er voor dat CreditCard-gegevens, pasnummers, e-mailadressen en wachtwoorden altijd bij uzelf blijven.
sunheroes.nl zal NOOIT, op geen enkele manier om bankgegevens, wachtwoorden of welke financiele gegevens dan ook aan u vragen; noch via E-mail of telefonisch. 
-Zorg ervoor dat u op het moment van de betaling dit altijd via een HTTPS verbinding doet. Via deze verbinding kunt u er zeker van zijn dat de gegevensoverdracht beveiligd is. Een HTTPS omgeving kunt u herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser.
Omdat Multisafepay de betalingen en de bijbehorende gegevens verwerkt, hebben wij, ten behoeve van de wet algemene verordening gegevensbescherming (AVG), een getekend addendum ter inzage op ons kantoor. 
Team SunHeroes.nl