Levering en Retouren

Informatie over de leveringen en de mogelijkheid tot retourneren.

Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag behandeld en indien voorradig binnen 3 werkdagen geleverd. 
Alle producten worden verstuurd via DPD of PostNL.

www.sunheroes.nl heeft geen invloed op vertragingen die bij DPD of PostNL kunnen ontstaan.

Bent u niet tevreden? U kunt uw bestelling aan ons retourneren, rekeninghoudend met de volgende spelregels:

Retourneren

Indien uw bestelling onverhoopt niet geheel naar wens is, kunt u deze binnen 14 dagen aanmelden om te retourneren via info@sunheroes.nl. Het retourpakket, in originele verpakking en met de pakbon, dient dan in de 14 daarop volgende dagen bij ons binnen te zijn op onderstaand adres:

Sunheroes.nl
Mortelmolen 3-III
1185XV Amstelveen

De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Om een snelle afhandeling te kunnen garanderen, verzoeken wij u om op de pakbon aan te geven of u uw geld retour wilt of een vervangende bril wilt ontvangen.

Wij ruilen uw artikel dan om, of u ontvangt uw geld binnen maximaal 14 dagen terug, onder aftrek van de oorspronkelijke verzend- en handelingskosten. Indien u met PayPal betaald heeft, storten wij het bedrag terug op uw PayPal account.

Let op: als er gebruiksschade aan de bril is door uw gebruik van het product komt het retourrecht te vervallen. Mocht een bril beschadigd zijn bij aflevering, vragen we u ons te contacteren (via info@sunheroes.nl of 020 614 0991) alvorens de brillen te retourneren

Garantie

Alle producten hebben een garantie op materiaal- en productiefouten van 12 maanden, tenzij anders vermeld.

Indien een product materiaal- en/of productiefouten vertoont, kunt u het sturen naar www.sunheroes.nl, Mortelmolen 3, 1185XV Amstelveen. Vergeet niet een kopie van de aankoopnota bij te voegen.

Zonder bijgevoegde aankoopnota, kan de garantieaanvraag niet in behandeling genomen worden. Krassen, breken of andere mankementen die aan gebruik te wijten zijn, vallen niet onder een materiaal- of productiefout.