×
Zoeken in Sunheroes

Levering en retourneren

Informatie over de leveringen en de mogelijkheid tot retourneren.

Je bestelling wordt binnen 1 werkdag behandeld en indien voorradig binnen 3 werkdagen geleverd. Alle producten worden verstuurd via Post NL pakketdienst. U ontvangt een e-mail met daarin het track & trace nummer van uw pakket. Regulier bezorgt PostNL binnen Nederland de volgende werkdag.

Alle bestellingen vanaf 25 euro worden gratis verstuurd binnen Nederland. Onder de 25 Euro berekenen we 5 Euro verzend- en handelingskosten voor zendingen binnen Nederland.

Indien mogelijk kun je bij het afrekenen ook een andere verzendwijze dan ons voorstel kiezen. Het is mogelijk dat hiervoor dan een meerprijs geldt.

www.sunheroes.nl heeft helaas geen invloed op vertragingen die bij PostNL of de vervoerder kunnen ontstaan, dit geldt ook voor E-mails en/of instructies die u wel/niet toegestuurd worden.

Ben je niet tevreden? Je kunt uw bestelling aan ons retourneren, rekeninghoudend met de volgende spelregels:

Retourrecht

Indien je bestelling onverhoopt niet naar wens is om welke reden dan ook, kun je haar binnen 28 dagen ongebruikt, in de originele verpakking, in perfecte staat. zonder enig spoor van gebruik, retourneren aan www.sunheroes.nl. De retourzending kun je naar ons kantooradres sturen.

Klik hier voor het retourformulier. Dit formulier dien je ingevuld mee te sturen en duidelijk aan te geven wie je bent, en wat je wilt dat wij doen.  Je ontvangt, indien gewenst, je geld binnen maximaal 14 dagen terug inclusief de oorspronkelijke verzend- en handlingskosten (indien doorbelast). Wanneer het ons niet duidelijk is welke retouraanvraag het betreft, kunnen we jouw retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Na het verstrijken van de zichttermijn van 28 dagen (vanaf levering artikel) wordt de koopovereenkomst een feit, tenzij de producten intussen in goede staat en in originele verpakking op de door www.sunheroes.nl aangegeven wijze retour zijn ontvangen.  Retourzendingen kunt u sturen aan:

Sunheroes.nl
Mortelmolen 3
1185XV Amstelveen

Garantie

Alle producten hebben een garantie op materiaal- en productiefouten van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Indien een product materiaal- en/of productiefouten vertoont, vragen wij je eerst contact op te nemen met ons of u kunt het sturen naar Sunheroes.nl, Mortelmolen 3, 1184 XV, Amstelveen.
Vergeet niet een kopie van de aankoopnota bij te voegen. Zonder bijgevoegde aankoopnota, kunnen wij de garantieaanvraag niet in behandeling nemen. Krassen, breuken of andere mankementen die aan gebruik te wijten zijn, vallen niet onder een materiaal- of productiefout.  
Mocht je vragen hebben over de levering, retouren en/of garantie, schroom niet contact met ons op te nemen: 020 - 614 0991 of via [email protected]

ALS JE KLACHTEN, OPMERKINGEN OF VRAGEN HEBT: VERTEL HET ONS !!

BEN JE GELUKKIG MET ONS? VERTEL A.U.B. ANDEREN!

WE KUNNEN JE ALLEEN HELPEN WANNEER JE CONTACT MET ONS OPNEEMT!